• 0203 500 2104

Redmond92

Redmond92


Modele de aparat dentar - Redmond92

    • Home
    • Modele de aparat dentar
Feb, 17
0

Aparatul este SCPUOM DIN aliniatori Care efectuează o mișcare controlată menită să Cine corecteze dantura. Datorită tehnologiei avansate, aparatul permite doar anumitor dinți să se déplorase astfel încât Rezultatul final să fie unul armonios. Îmbunătăţeşte-ți vizibil aspectul zâmbetului, pentru un rezultat Cât mai aproape de perfecţiune, cu ajutorul tehnologiilor moderne pe care le folosim în Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aparatele dentare sunt soluții eficiente pentru tratarea și corectarea danturii. ELE te ajută să ai un zâmbet mai Frumos și o Sănătate orală corectă. Aparatele dentare mobile se folosesc atunci Când pacientul suferă de dentiție mixtă – are Atât dinți de lapte Cât și définitivi. Aparatul DENTAR métallique este cel mai vizibil dintre Toate modelele existente însă El poate fi personalizat. Brackeții pot fi realizați în auriu sau argintiu iar élasticele Poat fi colorate pentru un design mai atrăgător. Datorita tehnologiei de astazi, nu exista o limita superioara de varsta pentru a beneficia de déjeuné ortodontic. Aparatul DENTAR Mobil este recomandat de la varsta de 6-7 Ani pana la 11-12 Ani. Cel Fix este recomandat la copii peste 12 Ani, adolescenti si adulti de orice varsta. Însă, atenție! Aparatul DENTAR Mobil este eficient doar în perioada purtării și trebuie purtat aproximativ 16 Ore pe zi pentru a fi eficient.

Modelul métallique este ușor de întreținut, este foarte eficient și are cel mai scăzut linistit dintre Toate modelele. Prețul unui aparat DENTAR métallique este de 2200 de lei. Aparatul DENTAR Ceramic este la fel de eficient ca și cel din Metal însă nu la fel de rezistent. În cazul în Care unul dintre brackeți cade de PE aparat, acesta va trebui să fie înlocuit. Aparatele dentare pot fi purtate Atât de către copii Cât și de către adulți. În cazul copiilor Care au încă dinți DIN lapte. au nevoie de corectare a oaselor și nu doresc un aparat permanent, se recomanda aparatul DENTAR Mobil. Aparatul DENTAR DIN Safir nu își modifică proprietățile invizibile PE durata purtării – nu trebuie să Cine faci griji că vor acumula bacterii, se vor colora din cauza alimentele sau a băuturilor.

Materialul DIN textură ușoară își garantitează că nu Cine va crea inconfort și VEI UITA că îl porți! Aparatele dentare moderne rezolvă Atât problemele estetice, Cât și de Sănătate, Rapid și fără durere.

Request Price Form
[contact-form-7 404 "Not Found"]
×